Ügyfeleink számunkra a legfontosabbak ezért mi odafigyelünk rájuk!


Rólunk:
Vállalkozásunk egy családi ház teljesen elszeparált részén található. A külön bejáratú iroda csak a számviteli tevékenységeket szolgálja.

Garanciavállalás:

Az Old Etalon Könyvviteli Szolgáltató Kft. garanciát vállal arra, hogy minden bevallást és jelentést szakszerűen időben bead, elvégez. Minden adóegyenleget, adókötelezettséget időben tervezhető módon előre jelez.

Versenyképesség:
A saját tulajdonú iroda, illetve a dolgozók – egyben tulajdonosok – alacsony fixköltséget jelentenek, ezáltal lehetővé téve könyvelőirodánk versenyképességét. Továbbá erényünk, a minőség és hatékonyság folyamatos és céltudatos fejlesztésében rejlik. Legfőbb törekvésünk, hogy a mindenkori érvényes jogszabályok betartása mellett, szolgáltatásainkkal elnyerjük Ügyfeleink bizalmát, és megőrizzük azt.

Hírlevél:
Igyekszünk minden Ügyfelünk számára – velük együttműködve – a legoptimálisabb megoldást megtalálni társadalombiztosítási és adóügyek, gazdasági döntések tekintetében. A havi teendőkről, a legújabb adó- és közteherváltozásokról hírlevelünkön keresztül rendszeresen tájékoztatást küldünk, ezzel is segítve Ügyfeleink eligazodását az adózás világában.

Magyar Könyvelők Országos Egyesülete:
Kiemelkedő hangsúlyt fektetünk a kiváló szakmai színvonal biztosítására, ezért a vállalkozás szellemi és tárgyi forrásait folyamatosan fejlesztjük és karbantartjuk. Ennek érdekében rendszeresen részt veszünk szakmai továbbképzéseken, a kötelező mérlegképes továbbképzésen. Így naprakészen követjük a törvények változásait, az Ügyfeleink érdekeit szem előtt tartva, hogy részükre mindenkor a legmegfelelőbb és legszakszerűbb megoldást, tájékoztatást adjuk.
Vállalkozásunk tagja, a Magyar Könyvelők Országos Egyesületének és szakmai felelősség biztosítással rendelkezik, mely teljes körű biztonságot nyújt Ügyfeleink részére.

 

Keressen bizalommal, hogy segíthessünk Önnek!